Adyliget en extra Panorámás luxus családi ház

Nincs kép
családi ház
Adyliget en extra Panorámás luxus családi ház
569,0 milló Ft
700 nm
368 nm
minimál stílus, kertkapcsolat / saját kert, új, újszerű, luxus, terasz, panoráma, 4 vagy több háló, garázs
==/4522

Kettő / A Adyliget en egy igazi extra kuriózum Panorámás családi ház eladó.
Adyliget Ten csendes utcában 700 m²-es vízszintes körpanorámás kertben álló minimál ista Összesen 368 m²-es, Nappali három négy hálós Modern villa, 4 Állásos garázzsal családi okok miatt eladó.
A villa 10 évvel ezelőtt épült a Legmagasabb minőségi elvárások szerint, Külső és belső jacuzzi val nagy méretű szaunával pihenő helységgel rengeteg tárolóval gardróbba l felszerelve.

Részletek: a a fő szintre belépve elképesztő Panoráma tárul elé nk a nappali minden pontjáról miközben A gyönyörűen ápolt zöld kert Látványát is is élvezhetjük. hatalmas üvegfelületek biztosítják a zavartalan kilátást a nappaliból és az étkezőből. Amint egy 50 m²-es nappali étkező konyha mellett itt található egy dolgozó szoba (lehet háló is) Egy vendég vécé kézmosó val egy Mosó konyha és egy zuhanyzó. A konyhai sziget mellől főzés közben is élvezhetjük a panorámát, vagy figyelhetjük a gyerekeket a kertben. Az első szinten helyezkedik el a három hálószoba két fürdőszobával rengeteg gardrób helységgel. Minden egyes szobából fürdőszobából elég tárul a kivételes Panoráma látványa. Bejárati szinten az autóval megérkezve a különböző tároló helység ek teszik lehetővé akár egy nagyobb családnak a minden napi élethez, utazásos sport hoz szükséges tárgyak kényelmes elhelyezését. A kukának külön tároló ja van. Efölött fél szinttel reprezentatív bejárat Vezet fel minket először a szauna jacuzzi pihenő szintre majd kicsit feljebb érkezünk a nappali szintjére.

Padló és mennyezet fűtés hűtés kellemes hőérzetet biztosít. az energiát német Viessman gázkazán adja.

Az épületet 2013 ban adtak át, Különlegessége Gate jelzi hogy a szép házak egyik számának fő oldalán jelent meg.