Villa-Lux Ingatlaniroda

1122 Budapest, Abos u. 10/b.
telefon: 06-209-458-278
fax: 209-2974
email: villalux@villalux.hu

Munkatársaink:

dr. Oroszi Zsuzsanna
cégtulajdonos, ingatlanszakértő
06-209-458-278

Hajnal Gábor
ingatlanreferens
06-70-429-6261

Berán Sára
asszisztens
06-70-422-9195

Bemutatkozás

A VILLA-LUX INGATLANIRODA 1990-ben alakult.

Cégünk a kezdetektől a budai ingatlanok eladására és kiadására specializálódott, de a későbbiekben kiterjesztettük tevékenységünket a pesti belső kerületekre és a Buda környéki településekre is. Forgalmunk döntő részét ma is a lakóingatlanok eladása teszi ki. Minden ingatlan forgalmazását vállaljuk, a garzonlakásoktól a luxusvillákig. Szép sikereket értünk el az iroda bérlet és értékesítés területén is.

Ügyfeleink között bel- és külföldi magánszemélyek, valamint számos kis- és nagyvállalkozás található (RTL Klub, General Motors, IDG, Schiller Opel). Cégünk hivatásos ingatlanszakértő vezetésével működik. Az ingatlanközvetítés és befektetés területén komoly szakmai tapasztalattal rendelkező és több idegen nyelven beszélő munkatársaink segítséget nyújtanak az ingatlanügylet lebonyolításában (árképzés, technikai lebonyolítás, szerződéses feltételek kialakítása), de adó- és illeték tanácsadásban is az Önök rendelkezésére állnak.

Sokéves tapasztalatunknak, előzetes szűrési rendszerünknek köszönhetően az érdeklődők közül csak a potenciális érdeklődőkkel látogatjuk meg eladó / bérbeadó megbízóinkat. Az ügyfeleket az ingatlan megtekintésére minden esetben irodánk egy munkatársa kíséri.

Megbízóinkat - a közvetítői jutalékon kívül - egyéb költség nem terheli. Kizárólagosságot nem kérünk. Új megbízásaink döntő részét személyes ajánlások alapján kapjuk, ami több mint egy évtizede működő irodánk hatékony és diszkrét munkájának legmegbízhatóbb fokmérője.

Tulajdonos:
DR.OROSZI ZSUZSANNA
06/209/458-278

Betöltés folyamatban...