IX. Ernő u.

Elado_ingatlan_9_kerulet < >
Elado_ingatlan_9_kerulet Elado_ingatlan_9_kerulet Elado_ingatlan_9_kerulet Elado_ingatlan_9_kerulet Elado_ingatlan_9_kerulet Elado_ingatlan_9_kerulet
Referens:

Berán Sára ingatlanreferens, asszisztens

+36 70 422 9195

Érdeklődöm






lakás
9. kerület, IX. Ernő u.
65,0 milló Ft
86 nm
régi polgári, 3 háló
2
==/4445

IX. ker. Rehabilitációs részén, rendezett ház 2. emeletén 86 m2-es, 4 szobás, 90%-ban felújított, a végső befejezésre váró lakás eladó!

IX. ker. Rehabilitációs részén, csendes utcában, rendezett ház 2. emeletén, 86 m2-es, 4 szobás, világos, utcára néző, felújított lakás eladó. A lakásban a komplett felújítás során 4 külön nyíló szoba, nyitott konyha, fürdőszoba (ablakos), vendég mosdó (ablakos) és egy kamra lett kialakítva. 3 szoba az utcára, 1 a belső kertre néz.
A felújítási folyamat befejezése az új tulajdonosra vár.

A lakás felújítása során a teljes aljzat cseréjét és a közfalak lebontását és áthelyezését követően új villany- és víz-vezeték-rendszer és új fűtési rendszer (cirkó) került kialakításra. Az összes nyílászáró cseréje megtörtént. Az immár 4 külön bejáratú szoba és az újonnan kialakított fürdőszoba új burkolatot kapott. A konyhában a kiállások megvannak, de a konyhabútor még kiválasztásra vár. Belmagasság: 3.3 m.

A ház belső homlokzata felújított, a függőfolyosók felújítása néhány éve megtörtént, a gáz fővezeték cseréje megtörtént, a belső kert ápolt, rendezett. Az épület külső homlokzatának felújítása hamarosan elkezdődik.

A lakás központi elhelyezkedésének köszönhetően (egyetemek, főiskolák közelsége, jó közlekedés) kitűnő befektetés.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma , a hirdetést feladó Villa Lux Ingatlaniroda általi – biztonságos és körültekintő – kezeléséhez, nyilvántartásához.