V. Kossuth tér

Elado_ingatlan_5_kerulet < >
Elado_ingatlan_5_kerulet Elado_ingatlan_5_kerulet Elado_ingatlan_5_kerulet Elado_ingatlan_5_kerulet Elado_ingatlan_5_kerulet Elado_ingatlan_5_kerulet Elado_ingatlan_5_kerulet Elado_ingatlan_5_kerulet Elado_ingatlan_5_kerulet Elado_ingatlan_5_kerulet Elado_ingatlan_5_kerulet Elado_ingatlan_5_kerulet Elado_ingatlan_5_kerulet Elado_ingatlan_5_kerulet Elado_ingatlan_5_kerulet Elado_ingatlan_5_kerulet Elado_ingatlan_5_kerulet Elado_ingatlan_5_kerulet Elado_ingatlan_5_kerulet Elado_ingatlan_5_kerulet Elado_ingatlan_5_kerulet Elado_ingatlan_5_kerulet Elado_ingatlan_5_kerulet Elado_ingatlan_5_kerulet Elado_ingatlan_5_kerulet Elado_ingatlan_5_kerulet Elado_ingatlan_5_kerulet Elado_ingatlan_5_kerulet Elado_ingatlan_5_kerulet Elado_ingatlan_5_kerulet Elado_ingatlan_5_kerulet Elado_ingatlan_5_kerulet
Referens:

dr. Oroszi Zsuzsanna

06/209/458-278

Érdeklődöm






lakás
5. kerület, V. Kossuth tér
1,8 ezer Ft/hó
123 nm
régi polgári, új, újszerű, luxus, nem földszinti, lift, panoráma
4
22/4443

Parlamentnél exkluzív, panorámás 123 m2-es lakás kiadó.

Részletek:

V. Belváros szívében a Parlamentnél, patinás 1920-as években épült liftes ház 4. emeletén találjuk a lakást. Ám mielőtt felmennénk lifttel, a város egyik legkülönlegesebb, monumentális elegáns bejárati helyiségén kell keresztül haladni.

A fogadó hall 6 méteres belmagasságával, márvány kandallójával, márványoszlopaival, a kovácsoltvas kapukkal és a középen függő hatalmas csillárral megállásra kényszerít.

A ritka látványt méltó módon folytatja az elliptikus lépcsőház.

A kiadó lakás mindezen előzmények után még mindig tud meglepetést okozni: a belépéskor az elegáns tér kialakítás, 3 egymásba nyíló, de külön is megközelíthető szoba (belmagasság 3,6 m), az ablakok a Kossuth térre, a Parlamentre néznek. A napfényes térben lévő szobák exkluzív irodai vagy lakás célra is használhatók. A nappali – konyha – étkező funkciók mellett 2 hálószoba, 2 fürdőszoba, egy külön mosás- szárításra alkalmas helyiség és egy vendég WC teszi kényelmessé a lakók életét.

A konyha és a háztartási gépek a legmodernebb AEG gépekkel, klímával, riasztóval felszereltek.

Az ingatlan nagykövetségek, nemzetközi cégek, bankok alkalmazottai, családjaik számára is megfelelő életteret biztosítanak.

A lakás exkluzív bútorokkal vagy üresen is kiadó.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Villalux Ingatlaniroda általi – biztonságos és körültekintő – kezeléséhez, nyilvántartásához.