Szerdahelyi u.

Elado_ingatlan_8_kerulet < >
Elado_ingatlan_8_kerulet Elado_ingatlan_8_kerulet Elado_ingatlan_8_kerulet Elado_ingatlan_8_kerulet Elado_ingatlan_8_kerulet Elado_ingatlan_8_kerulet Elado_ingatlan_8_kerulet Elado_ingatlan_8_kerulet Elado_ingatlan_8_kerulet Elado_ingatlan_8_kerulet Elado_ingatlan_8_kerulet Elado_ingatlan_8_kerulet Elado_ingatlan_8_kerulet
Referens:

Berán Sára ingatlanreferens, asszisztens

+36 70 422 9195

Érdeklődöm






lakás
8. kerület, Szerdahelyi u.
45,0 milló Ft
69 nm
régi polgári, nem földszinti
2
==/4437

VIII. ker. Szerdahelyi utcában, 2 és fél szobás (3 és fél szobássá alakítható), világos, zöldre néző polgári lakás eladó.

Szerdahelyi utcában, a Teleki tér és a Mátyás tér között, rendezett ház 2. emeletén, 69 m2-es, 2 és fél szobás, de 3 és fél szobássá alakítható, jó állapotú, tágas, világos lakás eladó.

Beosztás:
nappali (22 m2), háló (19 m2), dolgozó (4 m2), konyha (9 m2), fürdő, előszoba (12 m2), kamra, külön WC.

Belmagasság: 3.7 m

A lakás néhány éve felújításon esett át: modern, kondenzációs kazán, a villanyvezetékek ki lettek cserélve, a redőnyök újak.

A ház homlokzata néhány éve fel lett újítva, további felújítások vannak tervben, felújítási alappal rendelkezik.

A lakás többféle bővítési lehetőséget rejt magában. A konyha áthelyezésével 3,5 szobássá alakítható, illetve nagy belmagasságnak köszönhetően galériával is bővíthető.
Jelenlegi állapotában is jó befektetés illetve kisebb család számára is kitűnő.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma , a hirdetést feladó Villa Lux Ingatlaniroda általi – biztonságos és körültekintő – kezeléséhez, nyilvántartásához.