XII. Kis-Svábhegy - penthouse

Elado_ingatlan_12_kerulet < >
Elado_ingatlan_12_kerulet Elado_ingatlan_12_kerulet Elado_ingatlan_12_kerulet Elado_ingatlan_12_kerulet Elado_ingatlan_12_kerulet Elado_ingatlan_12_kerulet Elado_ingatlan_12_kerulet Elado_ingatlan_12_kerulet Elado_ingatlan_12_kerulet
lakás
12. kerület, XII. Kis-Svábhegy - penthouse
270,0 milló Ft
139 nm
minimál stílus, új, újszerű, luxus, nem földszinti, lift, terasz, panoráma, garázs
1
==/4370

XII. Kis-Svábhegy alján, csendes zsákutcában, de a közel a centrumhoz, ősfás kertben álló új építésű társasház panorámás, penthouse lakása eladó.

XII. Kis-Svábhegy alján, csendes, ősfás környezetben, de mégis gyalogos távolságra a városi pezsgéstől, új építésű lakópark nagy teraszos, tetőkertes, panorámás lakása eladó. A nettó 103 m2-es, belső két szintes, 3 szobás lakás 63 m2-es terasszal és 50 m2-es tetőkerttel rendelkezik. A teraszt körbevevő zöld-kazetták biztosítják az intimitást.

Beosztás:
nappaliszint: amerikai-konyhás nappali-étkező kijárattal a 23 m2-es teraszra, kamra, vendég mosdó.
emelet: 2 hálószoba, mindegyik saját fürdőszobával, gardróbbal és kijárattal a 40 m2-es Budai Várra panorámás teraszra. Erről a szintről van kijárat az 50 m2-es saját tetőkertre.

Az épület és a lakás a legkorszerűbb anyagokkal és technológiával készült. Plafon fűtés-hűtés, a fürdőkben padlófűtés, alumínium külső nyílászárók, 3 rétegű üvegezés, prémium burkolatok.
Minden lakáshoz parkolóhelyek, tárolók vásárolhatók. A garázsból a lakások lifttel, akadálymentesen megközelíthetők. Dupla garázs: 10.000.000 Ft, szimpla garázs: 6.000.000 Ft. Tárolók: 750.000 Ft/m2.

A lakás burkolatai még választhatók!
A fenti ár szerkezetkész állapotra vonatkozik.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma – a hirdetést feladó Villa-Lux Ingatlaniroda általi, biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához.