II. Szikla u.

Elado_ingatlan_2_kerulet < >
Elado_ingatlan_2_kerulet Elado_ingatlan_2_kerulet Elado_ingatlan_2_kerulet Elado_ingatlan_2_kerulet Elado_ingatlan_2_kerulet Elado_ingatlan_2_kerulet Elado_ingatlan_2_kerulet Elado_ingatlan_2_kerulet Elado_ingatlan_2_kerulet Elado_ingatlan_2_kerulet Elado_ingatlan_2_kerulet Elado_ingatlan_2_kerulet Elado_ingatlan_2_kerulet Elado_ingatlan_2_kerulet Elado_ingatlan_2_kerulet Elado_ingatlan_2_kerulet Elado_ingatlan_2_kerulet Elado_ingatlan_2_kerulet Elado_ingatlan_2_kerulet Elado_ingatlan_2_kerulet Elado_ingatlan_2_kerulet Elado_ingatlan_2_kerulet
Referens:

Berán Sára ingatlanreferens, asszisztens

+36 70 422 9195

Érdeklődöm


lakás
2. kerület, II. Szikla u.
573 ezer Ft/hó
100 nm
új, újszerű, terasz, 3 háló, garázs
2
20/4311

II. Pálvölgyben, Szikla utcában, lakóparki környezetben, 100 m2-es, nappali + 3 hálós lakás kiadó!

II. Pálvölgyben, a csendes Szikla utcában, lakóparki környezetben, 100 m2-es, 2. emeleti, nappali + 3 hálós, erkélyes lakás garázzsal és tárolóval kiadó.

Beosztás:
erkélyes nappali, zárt konyha, étkező, 3 külön bejáratú szoba, kádas és zuhanyzós fürdőszoba, vendég WC.

Igén szerint bútorozottan vagy bútor nélkül bérelhető.

A lakáshoz tartozik egy garázs és egy felszíni beálló valamint egy tároló, amely közvetlenül a lakás mellett található. A padlástérben plusz tárolóhely áll rendelkezésre, kb. 40 m2.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma – a hirdetést feladó Villa-Lux Ingatlaniroda általi, biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához.